El programa

Cada setmana t’atansem les notícies més destacables, l’actualitat més divertida i les històries més ràndom que passen al món. Un programa creat pels membres de la productora Audivio Studios, on ens reunim cada divendres per celebrar l’últim dia de la setmana i fer un repàs de tot. 

Programa #8 - 28 / 04 / 2023

🎙️🥦 Avui al programa “S’ha acabat el bròquil”, hem parlat de notícies del món, curiositats i canvi climàtic. 

Programa #7 - 31 / 03 / 2023

🎙️🥦 Avui al programa “S’ha acabat el bròquil”, hem parlat d’un robatori de dades al Clínic, un donant d’esperma als Països Baixos que té més de 550 fills engendrats a través de donacions, la decisió de l’actriu Ana Obregón de ser mare per gestació subrogada als seus 68 anys i curiositats com els noms més curiosos de pobles arreu del món i el soroll marró, la nova tendència de relaxació viral a Tiktok. També hem tractat notícia científica sobre el desenvolupament de la intel·ligència artificial i una altra sobre l’avanç en la lluita contra el càncer de pulmó. A més, hem donat consells per gestionar un desencís amorós i com fer manualitats amb un rotllo de paper de vàter a la “Botiga de l’Empar”. Hem entrevistat l’Àngel Oliva, coordinador del CF l’Albagés.

Programa #6 - 24 / 03 / 2023 + Versió Plus

🎙️🥦 No us perdeu l’episodi 6 de “S’ha Acabat el Bròquil”, on descobrireu una barreja fascinant de notícies sorprenents, curiositats i debats apassionants! Descobriu per què Orange ha estat multada amb 100.000 euros, els problemes higiènics d’un bar inusual, i l’última moció de censura presentada per Vox.

Però això no és tot! Aprofundirem en històries curioses com un naufragi causat per una balena, un paquet d’AliExpress amb un retard de cinc anys, i la persona més gran del món que resulta ser catalana.

I per als amants de la ciència, no us perdeu les últimes novetats sobre materials innovadors per a la construcció interplanetària a base de fècula de patata i els “neuroderechos” que busquen protegir el nostre cervell davant els avanços de la neurociència i la neurotecnologia.

Programa #5 - 03 / 03 / 2023

Programa #4 - 24 / 02 / 2023

Programa #3 - 17 / 02 / 2023

Programa #2 - 10 / 02 / 2023

Programa #1 - 03 / 02 / 2023

L’Equip

Empar Rovira, Sergi Semis i Víctor Masip treballen a la productora rural Audivio Studios. Cada divendres a les 10.00 del matí es reuneixen per prendre cafè i parlar de la vida i el món en general. 

×

Hola!

Selecciona un agente que esté disponible para que te pueda asesorar en todo lo que desees:  info@audivio.pro

×